top of page

21 gener, 28 gener
i 4 de febrer 2024 

UNA CASA EN LA MONTAÑA

ALBERT BORONAT

JAVIER BELTRAN, SERGI TORRECILLA, ALBERT BORONAT

una casa bn.png

TRES ÚNICS DIES D'UNA NARRACIÓ ESPLÈNDIDA 

Una solitària casa enmig de la muntanya acull dos homes del passat dels quals gairebé no coneixem res. Només una cosa sembla segura: un ha d'acabar amb l'altre. Però qui matarà qui? Això dependrà de les decisions i les possibilitats són infinites.

UNA CASA EN LA MONTAÑA fa explotar l'univers de l'expectativa convertint-se en una màquina on qualsevol esdeveniment és possible. Cada decisió obre una porta d'entrada a la visibilització de diferents mons possibles que ressonen entre si. Aquesta casa acull drama, poesia, ciència-ficció, filosofia, crim... i també Wittgenstein.

Espectacle en castellà.

FUNCIONS

21 DE GENER 17:30

28 DE GENER 12:00 i 17:30

4 DE FEBRER 12:00 i 17:30

LA CRÍTICA HA DIT:

 

"Boronat navega entre els codis de la ciència-ficció i de la filosofia per traçar relats que ens atrapen i ho fan amb un llenguatge poètic i complex, però també amb un sentit de l’humor molt cafre.

I si el relat i el format mariden perfectament en aquest espai és gràcies també a la interpretació de dos talents com són Javier Beltrán i Sergi Torrecilla, que fan un exercici d’interpretació teatral essencial, asseguts a la cadira, on la veu, el gest i el ritme dibuixa molt bé cada personatge.” 

Martí Figueras. NÚVOL

 

"Apassionant thriller." 

Jordi Bordes. ELPUNT AVUI

UNA CASA EN LA MONTAÑA

Autor i director: Albert Boronat

Intèrprets: Javier Beltran, Albert Boronat i Sergi Torrecilla

Foto: Cristina Tomàs

Distribució: Marlia S.L.

Espectacle en castellà 

Durada 1 hora i 5 minuts

bottom of page