top of page

17 desembre 2024 - 19 de gener 2025

JAVIER BELTRAN, SERGI TORRECILLA, ALBERT BORONAT

UNA CASA EN LA MONTAÑA

ALBERT BORONAT

una casa bn.png

UNA NARRACIÓ ESPLÈNDIDA
EL GRAN DESCOBRIMENT DE LA TEMPORADA 23/24
RIURES I MISTERIS EN UN FORMAT ÚNIC

Una solitària casa enmig de la muntanya acull dos homes del passat dels quals gairebé no coneixem res. Només una cosa sembla segura: un ha d'acabar amb l'altre. Però qui matarà qui? Això dependrà de les decisions i les possibilitats són infinites.

UNA CASA EN LA MONTAÑA fa explotar l'univers de l'expectativa convertint-se en una màquina on qualsevol esdeveniment és possible. Cada decisió obre una porta d'entrada a la visibilització de diferents mons possibles que ressonen entre si. Aquesta casa acull drama, poesia, ciència-ficció, filosofia, crim... i també Wittgenstein.

Espectacle en castellà.

LA CRÍTICA HA DIT:

 

"Boronat navega entre els codis de la ciència-ficció i de la filosofia per traçar relats que ens atrapen i ho fan amb un llenguatge poètic i complex, però també amb un sentit de l’humor molt cafre.

I si el relat i el format mariden perfectament en aquest espai és gràcies també a la interpretació de dos talents com són Javier Beltrán i Sergi Torrecilla, que fan un exercici d’interpretació teatral essencial, asseguts a la cadira, on la veu, el gest i el ritme dibuixa molt bé cada personatge.” 

Martí Figueras. NÚVOL

 

"Apassionant thriller." 

Jordi Bordes. ELPUNT AVUI

UNA CASA EN LA MONTAÑA

Autor i director: Albert Boronat

Intèrprets: Javier Beltran, Albert Boronat i Sergi Torrecilla

Foto: Cristina Tomàs

Distribució: Marlia S.L.

Espectacle en castellà 

Durada 1 hora i 5 minuts

bottom of page